Den Koning is ‘online’

Na toch een paar maanden studie en veel probeerwerk zijn we er (eindelijk) in geslaagd met het online zetten van onze website ‘denkoning.be’.

De streefdatum van 1 januari 2021 is ruimschoots gerespecteerd en hier zit Corona dan toch voor iets positiefs tussen. Inderdaad, door de semi-lockdown en de overtuiging dat het aantal contacten tot een minimum beperkt moet worden, is er veel tijd vrijgekomen om zich rustig in te werken in de raadselachtige wereld van ‘WORDPRESS’.

Ik geef toe, het was niet eenvoudig, zeker niet in het begin: vele termen en begrippen waren me vreemd. Maar beetje bij beetje trok de mist op. Vandaag heb ik zeker niet de pretentie om te beweren een sitebeheerder te zijn, maar we zijn er toch in geslaagd om met een minimum aan presentatie (dus zonder veel toeters en bellen) en inhoud naar buiten te komen.

Het is een experiment dat, naar gelang het vorderde, meer en meer zelfvoldoening gaf.

Met nog veel tijd, studie en boterhammen zullen we onze site beetje bij beetje ‘bij-tunen’. Alle commentaar, suggesties, informatie zijn welkom. Hoe meer reacties hoe beter.

We zijn gestart, doen voort en kijken niet om …………. (of toch niet te veel).

Tot volgend blogbericht.

4 reacties op “Den Koning is ‘online’”

 1. Ik zal de spits afbijten… Om van 0 kennis en ervaring en op zo’n korte tijd deze mooie eerste versie te realiseren , is echt “à la Bert”: gedreven en gericht op het doel afgaan!
  Ik kijk ernaar uit om deze site tezamen te finetunen en te voorzien van veel, heel veel nieuw werk !
  Ingrid

 2. Philippe Waeytens

  Absoluut geslaagde start! Mooie en inhoudelijk overzichtelijke vormgeving en de portfolio wordt ook goed in beeld gebracht, het weze in een mooi decor of tegen een witte achtergrond. En de werkjes zelf bekoren mij ook heel erg. Succes!

 3. Mooie en persoonlijke website!
  En als we de teksten lezen, horen we Bert ze zo vertellen 🙂 We zijn heel blij dat jullie deze website gemaakt hebben, want het is zonde om jullie prachtige kunstwerken niet ten toon te stellen!
  Heel veel succes en groetjes van jullie trotse buren 🙂

Laat een reactie achter